Prepara’t per al retorn a l’activitat després del confinament pel Covid-19.

La normalitat a la que estàvem acostumats no tornarà. La pandèmia de Covid-19 ens obliga a reinventar-nos, a buscar noves maneres d’interactuar, tant a nivell social com laboral, així com en les transaccions comercials i econòmiques.

 

Hi ha aspectes en els quals caldrà fer especial atenció, com són el distanciament social, entre persones, i les mesures d’higiene, claus per combatre el coronavirus, un enemic complicat degut a la seva invisibilitat.

 

Per això, tota precaució serà poca, i més quan es vagi reprenent l’activitat laboral. Així, caldrà equipar-se amb les millors eines per a evitar i contenir els contagis. En aquest punt, com a empresa d’assessorament ambiental i higiènic-sanitari podem ajudar-te a dissenyar el pla de protecció i seguretat personalitzat i adaptat a cada lloc de treball.

 

Això és, la definició de les mesures a adoptar, tant a nivell d’higiene personal i de les instal·lacions, com pràctiques de treball a realitzar a fi de reduir el contagi (entre treballadors i cap als clients).

 

De la mateixa manera, es definiran els passos a seguir i tenir una reacció ràpida i adequada en cas que es produeixi el contagi. 

 

D’altra banda, també podem proveir-vos de material de protecció -com ara mascaretes i gels hidroalcohòlics-, i, el que és més important, oferir-vos formacions específiques i personalitzades per als vostres treballadors sobre com s’han d’usar els epis i dels protocols a implementar.  

 

No dubtis en contactar-nos per a més informació.

admin's picture
admin

Altimir Ambitècnia Certim t'acompanya en els teus projectes

Comentaris (0)
Afegir un comentari