Adéu mosques!.

  • 0 Comentaris
  • Agost 01, 2017
  • admin
  • 11850 vistes

Tots voldríem dir adéu a les mosques tot just quan arriben, amb el bon temps. Són molestes i poden portar malalties -encara que també juguen un paper essencial en els ecosistemes, contribuint a la descomposició de la matèria. Però no és fàcil deslliurar-se’n.

Per fer-les fora de casa, són moltes les solucions populars que es proposen, però no sempre funcionen com voldríem: una bossa transparent plena d’aigua les hauria d’espantar; les mosquiteres son eficaces, però també ens limiten els moviments i ens redueixen la llum natural; els insecticides d’esprai són tòxics també per a nosaltres, els de tipus elèctrics no serien els més eficients; d’altres casolans -com ampolles amb un embut i una barreja d’aigua i mel- són eficaços però molesten a la vista; les làmpades ultraviolades són molt recomanables per a determinats espais, com restaurants i cuines -i algunes tenen estètiques que es camuflen molt bé. I podríem fer una llista encara més completa.

Són moltes les solucions que es proposen, però no sempre ens fan perdre les mosques de vistaHi ha una solució definitiva? Hi ha llocs on una làmpada no ens solucionarà res, tampoc hi podem posar mosquitera, i els esprais no complirien la funció.

A Altimir Ambitècnia fa anys que treballem amb una solució, que si bé no és definitiva, sí que és duradora en el temps -un parell de mesos d’eficàcia provada- i els clients que l’han provat han quedat contents i repeteixen, doncs durant aquest temps perden les mosques de vista, fins i tot a les terrasses. Es tracta d’un producte mosquicida que s’aplica tant a l’interior com a l’exterior del local, també funciona per porxos i altres exteriors envoltats d’arcs o tendals. És un producte que les atrau i actua per ingesta. Així que totes van caient com a mosques!

admin's picture
admin

Altimir Ambitècnia Certim t'acompanya en els teus projectes

Comentaris (0)
Afegir un comentari