AltimirAmbitècnia renova les certificacions ISO 9001 i 14001.

  • 0 Comentaris
  • Desembre 28, 2020
  • admin
  • 5885 vistes

El Grup AltimirAmbitècnia ha renovat, un any més, les certificacions ISO 9001 i 14001. El grup d’empreses d’enginyeria ambiental, assessorament en seguretat alimentària i control de plagues, amb prop de 20 anys d’experiència, es va certificar per primera vegada l’any 2011, i ha anat renovant any a any els segells de qualitat i medi ambient, alhora que n’ha anat ampliant l’abast.

La vocació de servei defineix el grup AltimirAmbitècnia, i la voluntat de millora contínua en la qualitat dels serveis que presta al seus clients, així com la seva responsabilitat social corporativa en la preservació del medi ambient, han portat el grup empresarial a obtenir aquestes certificacions. 

La norma ISO 9001 és una metodologia de treball que té per finalitat millorar la qualitat dels serveis i la satisfacció dels clients. Així, AltimirAmbitècnia té implantat un sistema de gestió de la qualitat seguint els criteris i els estàndards internacionals.

D’altra banda, la norma ISO 14001 assegura que s’ha implantat un sistema de gestió ambiental de l'empresa. L'objectiu d’aquesta norma és el de gestionar el delicat equilibri entre la rendibilitat del negoci i la reducció del seu impacte mediambiental. 

L’abast dels sistemes de gestió de qualitat i ambiental certificats abracen tots els departaments de l’empresa, des de l’àrea de formacions fins a tots els serveis d'enginyeria ambiental i de control de plagues i aquells de consultoria d'higiene i seguretat alimentària.

Laura Prados Andorrà i Cèlia Vendrell Serra, directores generals del grup AltimirAmbitècnia han apostat des de l’inici per donar un valor afegit a l’empresa i als serveis que ofereixen, acompanyant els seus clients en el dia a dia i en tots aquells projectes que requereixen d’assessorament a nivell ambiental, higiènic-sanitari o de seguretat alimentària.

El grup empresarial ofereix formacions homologades pel Govern tant a nivell de seguretat alimentària, com són de manipuladors d’aliments i sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, com a nivell tècnic-sanitari, oferint el certificat obligatori en el control i la prevenció de la legionel·losis o de bones pràctiques en la manipulació de l’aigua destinada al consum humà.

AltimirAmbitècnia valora molt la confiança que li depositen els seus clients, per això sempre busca oferir-los aquells serveis que millor s’ajustin a les seves necessitats.

admin's picture
admin

Altimir Ambitècnia Certim t'acompanya en els teus projectes

Comentaris (0)
Afegir un comentari